Menu

Presentatie

Traditionele Frans / Belgische keuken

Restaurant 't Galerietje

't Galerietje: al meer dan 30 jaar ervaring! In Waarmaarde ligt langs de baan Avelgem - Kerkhove het gezellige restaurant 't Galerietje'. In deze oude fermette, die door zaakvoerder Peter LiƩtar volledig werd gerenoveerd, kan men proeven van de sfeer van weleer en genieten van de culinaire specialiteiten van het huis.

't Galerietje biedt de bezoekers een klassieke keuken met dagverse producten, steeds tegen de beste prijs / kwaliteit.

't Galerietje vormt ook een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in deze heuvelachtige streek waar de schrijver Stijn Streuvels heeft geleefd.

Restaurant
Restaurant

Tijdens de zomer is het aangenaam vertoeven op ons zonnig terras. 't Galerietje is een vaste waarde sinds 1989. De vlotte bediening en het stemmige interieur hebben ondertussen al heel wat bezoekers bekoord. Om zijn naam alle eer aan te doen, wordt het restaurant bovendien regelmatig opgefleurd met een tentoonstelling. 't Galerietje beschikt over een ruime parking en is gemakkelijk te bereiken vanuit Kortijk, Oudenaarde, Waregem en Ronse.

Op weekdagen kunt u bij ons terecht voor een verzorgd dagmenu. Daarnaast bieden wij ook een keuzemenu aan, maar natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan vlees- en visgerechten op onze kaart.

Groepen vanaf 25 personen kunnen altijd terecht in onze speciale zaal boven.

 

Boek je tafel

×
×

Log in